valokuvaajan portfolio

Tervetuoloa uudistuneille sivuille!

Vihdoinkin!

Eihän tässä mennyt kuin kolmisen vuotta, että sain sivuja päivitettyä. Kun vaihtaa sivut kokonaan uudelle alustalle niin kaikkien kuvien siirtäminen kestää tovin. Päivittelen näitä sitä mukaan kun saan valmiita kuvapaketteja koottua.

Entisillä sivuilla esillä oli vain muutama kuva eri tapahtumista. Häistä esittelin vain potretteja. Sain kuitenkin palautetta, että olisi mukavaa saada nähdä vähän enemmän kuvia hääpäivän ajalta niin tästedes postailen minitarinoita hääpäivistä.

Ehdotuksia otan mielelläni vastaan. Jos on jotain mitä haluaisit nähdä enemmän niin laitahan kommenttia tai viestiä.

 

Kiitos mielenkiinnosta!

Caro

 

 

About the Author:


Leave a Comment!

Your email address will not be published. Required fields are marked *